-
Banateanul edited over 3 years ago
Am deschis acest topic pentru a aduce in discutie unele uri audio care au probleme din fabricatie. Voi scrie cite un mesaj pentru fiecare proiect in parte, cu rugamintea sa verificati si eventual sa confirmati sau nu ceea ce spun sau scriu eu aici.
Aaa ... si bineinteles sa aduceti si alte proiecte in discutie, care, la fel, au probleme tehnice. -
Show this post
SymPhoenix* - Timișoara
Nu puteam sa incep cu altceva, decit cu Phoenix. :-)
Din cite imi aduc eu aminte, piesa "would you follow me" era defecta. A sarit cititorul laser atunci cind s-a facut matrita si apoi s-a copiat greseala in serie. Din pacate eu am reinregistrat caseta direct de pe CD (acum vreo 25 de ani) si la viteza normala. Nu mai pot verifica daca aceasta amintire a mea e adevarata. Aici veti interveni voi, cei ce aveti caseta si veti verifica spusele mele. -
Show this post
Pasărea Colibri - 10 Ani Volumul 2
Discul meu are un defect la piesa 07, la minutul 2:17.
Problema, sau intrebarea, este daca a fost un caz singular si am avut eu ghinion sa cumpar exact acel exemplar, sau este un defect de serie si toate exemplarele au acel defect. Astept mesajele voastre. -
Show this post
Various - 124 Șlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru - The Best Romanian Pop Music
Recunosc ca nu am ascultat toate melodiile de pe aceasta compilatie, dar mi-a sarit in ochi (sau in urechi) melodia 6-9.
Este vorba de Oana Sirbu - Dragostea-i de vina.
Pe la minutul 1 si 21 am observat ca lipsesc citeva cuvinte din text, plus o mica pocnitura. Pentru ca CD-ul meu avea niste zgirieturi acolo, am considerat ca ele sint de vina pentru acest lucru. Azi am tot curatat CD-ul si la un moment dat arata chiar binisor. Totusi la partea audio nu s-a schimbat nimic.
Am ascultat melodia pe o instalatie mai buna si mi-am dat seama ca a fost copiata de pe vinil. Poate si altele de pe compilatie sint la fel, copiate de pe vinil. Nu am verificat. Eu pe Oana m-am fixat. :-)
Banuiala mea este ca a sarit acul la copiere si pot sa frec eu CD-ul cit vreau ca nu apare versul lipsa.
Cine imi poate confirma ceea ce am scris eu mai sus? -
Show this post
Gheorghe Gheorghiu - Pentru Dragoste
Partea A nu se poate asculta. Defect de serie sau am avut eu ghinion? -
Banateanul edited about 1 year ago
Various - Om Bun - Restituiri Folk Vol. 1
Piesa A6 - Poesis - Elegie, este de fapt piesa 'Nu Stiu In Ce Parte Se Afla Apusul'. Este defecta la secunda 0:38.
Cred ca strofa a doua lipseste total. Cine imi confirma ca are acelasi defect la caseta?
Revin si retrag ce am spus mai sus. Afirmatia mea s-a bazat pe o forma digitala a melodiei. Pentru ca digitalizarea era facuta de mine, am fost sigur ca la caseta e ceva neinregula. Azi, ascultind caseta, am observat ca nu are nimic. La digitalizare am taiat o strofa si nu mi-am dat seama.
Cum spuneam, retrag ce am scris mai sus despre aceasta caseta. Dar Elegie este intr-adevar o versiune mai veche a piesei Nu Stiu In Ce Parte Se Afla Apusul.