Revin cu o mica nelamurire. Este vorba despre acest proiect: Various - O Seară La Discotecă 3
La B10 este trecut Grupul vocal Expres. In linkul de pe youtube apare Grupul Stereo.
Dupa stil e posibil sa fie Grupul Stereo. Parca au mai avut ceva colaborari cu Adrian Enescu, deci n-ar fi ceva iesit din comun.
Parca se si aud doar doua voci, daca nu m-au lasat pe mine urechile. :-)
Intrebarea mea este daca s-a gresit la linkul din iutub, sau s-a gresit la coperta discului si s-a trecut din greseala Expres, in loc de Stereo.
Parca si dupa stil (electronic, new-wave, etc) s-ar potrivi mai bine Grupului Stereo decit Grupului Expres.
Parerea mea este ca Grupul Expres merge(a) pe linie disco gen Abba, Luv, Arabesque si mai tirziu Modern Talking, iar piesa B10 este putin alt stil.
Ma poate ajuta cineva in nelamurirea mea?
Sunt aproape sigur ca e Stereo. Doar Stereo a colaborat cu Adrian Enescu. Am niste legaturi cu Crina Mardare, sper sa reusesc s-o intreb. Pe de alta parte, aici e contul de facebook al Elenei Perianu, o puteti intreba direct: https://www.facebook.com/elena.perianu.142
Merci beaucoup (ca stiu si un pic de germana!) :-)
Lasind gluma la o parte, multumesc mult de raspuns si de sustinerea in banuiala mea.
Nu am cu nici un artist din cei vizati si m-as bucura de un eventual ajutor in lamurirea problemei.
Contul de facebook nu ma ajuta. Nu cunosc facebook.
Na, sanatate si numai bine ... si astept "ajutoare muzicale".