• Show this post
    Július 1-től 10%-kal emeli árait a Magyar Posta.
    Köszönjük :(

• Show this post
    Szánalmas, amit már művelnek. Japánból, Hollandiából pár ezer forintért megjön egy-egy lemez, regisztrálva, nyomkövetéssel. Én meg múltkor akartam EGY DARAB ÚJSÁGOT küldeni Angliába, 5000,- Ft felett van... Nevetséges, aránytalan lehúzás.

• Hubor72 edited 11 months ago
    És erre a rohadt magas összegre jön még rá a Discogs 9%-a. Ez a legigazságtalanabb lépés volt a Discogs részéről működésük óta.
    Szóval egy maxi CD postázása ajánlottan és elsőbbségivel pl az USA-ba 17 euro. Ez egy tragédia

• Show this post
    Igen, nevetséges. Ahelyett, hogy lenne normális piaci verseny, hogy ki szállítja olcsóbba a cuccokat.
    A +9% meg szimplán lehúzás a semmire. Megint a normális vásárló és eladó szívja meg, hogy páran úgy csaltak a jutalékkal, hogy a termék árát levitték nagyon a postaköltséget meg felhúzták. De inkább erre kéne egy megoldás, nem megszívatni mindenkit. Persze a Discogsnak ez a legjobb, mivel ebből is van pénz. Viszont nagyon sok eladó már 20-30 € minimum rendelési összegeket szab meg, arra rájön még a posta... Hosszútávon lehetetlen lesz beszerezni, olcsó lemezeket...

• Show this post
    Még mindig imádom ezt az "országot":
    5.000,- Ft-ot kaszál az állam azon, ha egy haverom küld egy ajándék lemezt nekem az USA-ból. Le se szarják, hogy "ajándékként" van jelölve....

• Show this post
    Ez mondjuk EU szabályozás, nem az ország hibája.
    Esetleg az ország hibája az, hogy nálunk annyira hülyék, hogy a szállítási költséget is megvámolják, meg áfázzák...

• Show this post
    Igen, egy 30-40 dolláros szállítási költségnél, az már tétel forintban is.
    Inkább mi vagyunk annyira hülyék, hogy ez megtűrjük...

You must be logged in to post.